شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰
تحصیل 5 هزار دانش‌پژوه در دارالحدیث

معاون موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث از تحصیل 5 هزار دانش‌پژوه به صورت حضوری و مجازی در موسسه دارالحدیث خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی‌نیا، امروز در دیدار حضرت آیت‌الله علوی‌گرگانی با ارایه گزارشی از فعالیت‌های موسسه دارالحدیث، گفت: این موسسه به صورت رسمی از سال 1374 فعالیت خود را شروع کرد؛ البته قبل از آن آیت‌الله ری‌شهری در منزل خود مرکز تحقیقاتی دایر کرده بود که توانست میزان‌الحمه 10 جلدی را تدوین کند.

وی افزود: مرکز تحقیقات دارالحدیث با پیام مقام معظم رهبری دایر شد و در آن زمان تنها مرکز تحقیقی بود و هر چه گذشت توسعه پیدا کرد و چند سال بعد با مجوز وزارت علوم دانشکده علوم، حدیث هم راه اندازی شد.

معاون فرهنگی موسسه دارالحدیث ادامه داد: یک هزار دانشجوی روزانه در این دانشکده تحصیل می‌کنند و تعداد زیادی فارغ‌الحصیل داشته است.

وی اضافه کرد: این موسسه در بخش پژوهش و آموزش با سه پژوهشکده کلام امامیه، اخلاق و تفسیر اهل بیت‌ (ع) فعالیت دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا با بیان اینکه دارالحدیث از میان طلاب در رشته علوم حدیث تا دوره دکتری جذب دانشجو دارد، خاطرنشان کرد: بخش آموزش موسسه دارالحدیث مجوز دانشگاه قرآن و حدیث را دریافت کرد و این دانشگاه راه‌اندای شد.

وی یادآور شد: بیش از 250 نفر در پژوهشکده‌ها مشغول به فعالیت پژوهشی هستند و همچنین 40 نفر عضو هیأت علمی و40 نفر نیز به صورت حق‌التدریسی با دارالحدیث همکاری دارند.

معاون فرهنگی موسسه دارالحدیث خاطرنشان کرد: در بخش مجازی موسسه نیز بیش از 4 هزار دانشجو از سراسر جهان در حال آموزش هستند.

وی افزود: موسسه دارالحدیث امروز این توفیق را پیدا  کرده که توانسته حدود 400 عنوان کتاب را منتشر کند که بعضی  از آنها چندین جلد هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا به فعالیت‌های فرهنگی موسسه اشاره کرد و گفت: یکی از فعالیت‌های این بخش، تولید آثاری است که حدیث را به متن زندگی مردم بیاورد.

وی با بیان این که در صدد افزایش فعالیت‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی موسسه هستیم، اظهار داشت: کتابخانه تخصصی علوم حدیث، مرکز مخطوطات اسلامی، دبیرخانه کنگره‌ها از دیگر بخش‌های این موسسه است.

معاون فرهنگی موسسه دارالحدیث خاطرنشان کرد: کتابخانه تخصصی علوم حدیث شاید تنها کتابخانه تخصصی حدیث باشد که کتاب‌های مرجع فراوانی دارد.

وی در پایان گفت: دبیرخانه کنگره‌های موسسه دارالحدیث، هر دو سال یک بار شخصیت های علمی را معرفی می‌کند که از جمله می‌توان به کنگره حضرت عبدالعظیم حسنی، کلینی و ابولفتوح رازی اشاره کرد.6/313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha